Stille krachten achter PI4F

Je kent ze wel de stille krachten mensen die er altijd zijn . Een telefoontje of mailtje is genoeg met de kreet heb je vanmiddag tijd we moeten even sleutelen aan 160 meter antenne ..ja hoor ik kom . Zie hier Pieter , dat is zo’n stille kracht zit niet vaak achter de microphone maar hij is er altijd wel en kijkt over je schouder mee . Nee ik hoef niet te praten door de set ik luister wel . Zo bescheiden als hij is ,maar hij is wel een stille kracht en is er wel …..

Hier Pieter aan het werk met de 160 meter antenne

528890_323295574458116_53301272_n

Dit bericht is geplaatst in diverse. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>